Gruppemøde hos Zions Vise..

Oprindeligt postet på TV2-blog 10/9-09

 

Ja, i går var det tid til det månedentlige møde i gruppen, hvor vi som altid gennemgår planerne for verdensovertagelsen og hvordan det går med dem..

Følgende punkter var på dagsordenen:

1: Bedre kontrol af medierne
2: Blod fra kristne drengebørn
3: Hvem skal udsættes for næste folkedrab
4: Eventuelt

1:

Isak og Moses lagde ud med en gennemgang af hvordan det står til med kontrollen over medierne, især de amerikanske.. FOX er stadig under tøflen, men der var en generel utilfredshed med at de mere venstreorienterede medier, havde fået lidt for meget frihed på det sidste.. Goldbaum argumenterede med, at det var givet for at vildlede fjenden på snedigeste vis, så man ikke kunne gennemskue vores sande plan, nemlig at få sneget vores overlegenhed ind i ikke-jødernes bevidsthed, så det er nemmere at manipulere dem..

Isak gav udtryk for, at han ikke var helt overbevidst om dette og henledede på at flere og flere venstreorienterede medier, havde skabt en decideret modvilje mod Israel, som jo gerne skulle fremstå som et eksempel for hele verden, så man ukritisk kunne underlægge sig hele Mellemøsten, som en forberedelse til den militære overtagelse af verden, som vi godt nok allerede kontrollerer..

Diskussionen endte uden en egentlig vedtagelse, så punktet tages op på næste månedsmøde..

2:

Nu er vi jo halvvejs til Pessach, så forberedelserne til at indgange kristne drengebørn, hvis blod skal bruges til matza, skal så småt igang..

Et af problemstillingerne var, at i vore tider fødes der flere kristne pigebørn end drengebørn, så det er blevet sværere at efterleve efterspørgslen.. Det endte i en diskussion om det overhovedet er acceptabelt at kritisere på den måde.. Jeg fremhævede at vi lever i 2009 og at ligestillingen er slået ind i Vesten, så vi kan ikke tillade os at diskrimenere mellem kønnene, et kristent pigebarn er lige så meget værd som et kristent drengebarn.. Dog protesterede Goldbaum mod mit argument, da han – gammeldags stodder som han er – holdt fast på at tradition er tradition og det står ikke at ændre.. Jeg hader de der gammeldagstænkende mennesker..
Heldigvis fik jeg opbakning fra de andre, men de mente alligevel jeg gik for lang, da jeg argumenterede for at vi stadig diskriminerer, hvis vi kun bruger kristne, muslimers blod er vel lige så rødt som kristnes.. Kun Isak stod bag mig, han ville dog gå så langt som at sige, at i vore moderne tider, bør vi endog fokusere på palæstinensiske børn, som man jo også ser det i Israel.. Der satte jeg alligevel grænsen, jeg er ikke barbar, hvem skal så være slaver for os? Skulle vi selv arbejde?

Nå, men det endte altså med, at vi endelig har fået gjort op med kønsdiskrimineringen på området, men resten må komme hen af vejen.. Modernisering sker jo ikke i løbet af en dag..

3:

Ja, nu har vi jo slagtet løs på palæstinenserne i en årrække og det er ved at være lidt trættende.. Før det var det ukrainerne, russerne, os selv og så videre.. Jeg mente at tyrkerne var oplagte, når de nu alligevel var så tæt på os og så kan de jo selv prøve hvordan armenerne havde det.. Det syntes Jakob dog ikke, da tyrkerne nok ville blive for stor en mundfuld og så skulle han også finde et nyt sted at tage på ferie..
Isak talte om spanierne eller italienerne, mens Goldbaum tænkte nyt og foreslog at vi i stedet for folkedrab kunne lave religionsdrab, hvor vi dræber en masse inden for en given religion.. Alt det med folkeslag og race er jo passe, mens religion er meget oppe i tiden..

Vi vedtog at der skulle være lige betænkningstid til Goldbaums forslag frem til næste månedsmøde..

4:

Isak var utilfreds med at han var den eneste der tager kage med til møderne.. Goldbaum fremhævede at han plejede at tage whiskey med, men Isak kaldte det billigt sprøjt, noget som Jakob protesterede mod, da det var købt i hans butik..

Til de mindrebemidlede, så er ovenstående et sakastisk forsøg på at gøre grin med diverse konspirationsteorier.. Det er inspireret af et besøg hos Stormfronts hjemmeside (grundet studie), så tag endeligt ikke noget alvorligt..

Hvis du er tilhænger af ovenstående konspirationsteorier, så gør det bare alligevel, da der jo nok ikke er meget håb for den kritiske sans, så kan man da spore det tilbage til mig, som så kan forklare folk, at det er ganske useriøst.. Men naturligvis er dette jo bare endnu en måde at få folk til at tro, at vi slet ikke pønser på noget overhovedet..

Mvh

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s