Bondams valg

 

Ja, overskriften henviser ikke så meget til at det netop overståede valg, tilhørte Bondam, men mere hans valg af hvordan han ville håndtere resultatet af det..

 

Lad os sige det som det er.. Bondams mål var at beholde borgmesterposten og det gjorde han.. Men det valg han tog, for at beholde den? Ja, man kan jo let tørre det af med at det var taktisk tænkning:o)

 

Sagen kort: Bondam havde ikke mulighed for at beholde borgmesterpladsen, via forhandlingerne med S og SF, den snuppede SF fra ham, med deres fremgang og de Radikales tilbagegang.. Der var dog forhandlet en anden løsning på plads, men det var ikke godt nok for Bondam, der ved seks-tiden i morges, listede ud fra forhandlingerne og mødtes med, ja, ingen anden end de forhadte DF’ere og Venstre.. Via forhandlinger med dem, kunne Bondam få lov til at beholde borgmesterpladsen, mod at DF fik en lang række pladser i diverse udvalg.. Lønborg, fra de Konservative, var ikke med på den, så han smuttede med sine fire mandater, hvilket fik Allerslev til at ryge ind på en tredjeplads, når det kommer til at vælge borgmesterpladser.. Hun havde ellers andetvalget i sigte, men siden hun ikke havde gidet besvære sig med at tale med Lønborg om forhandlingerne med Bondam, måtte hun altså stille sig tilfreds med tredjevalget..

 

Skidt.. Bondam fik sin borgmesterplads, så det er vel som det skal være? Mja, personligt er jeg kun ked af at skulle se ham fire år mere.. At han vælger at samarbejde med de folk, der nu skal samarbejdes med, for at beholde pladsen, er jo hans eget, ja, valg.. Men set i bakspejlet, så kan jeg godt forstå, at hans støtter ikke er helt tilfredse med hans valg.. Bondam har jo, mere eller mindre, gjort det til sin mærkesag, at få fjernet DF fra så meget indflydelse som muligt, så netop derfor kan man undre sig over, at han alligevel er med til at sikre DF indflydelse.. Nåja, borgmesterpladsen..

Personligt sidder jeg tilbage med et smil på læben.. Jeg må give DF kredit for at udstille Bondams hykleri, men samtidigt være lidt ærgelig over, at de hjalp ham til at sidde fire år mere.. Men det kan vel ikke fortænkes, de har søgt indflydelse og det har det fået.. Uden at sælge ud af deres integritet og troværdighed.. I modsætning til Bondam..

 

Tillykke til sejrherrerne ved valget.. Og tillykke til Bondam til at fastholde min overbevisning om, at han aldrig skulle have bevæget sig ind i dansk politik..

 

Mvh

 

Ps. Lige et par links til nogle artikler om emnet:

“Bondam Snød Alle”

“Man Har Et Standpunkt..”

“Borgmesterposten Er Vigtigere End Alt”

“Bondam Snød Også Sig Selv”

“Vestager Roser Radikale I København”

Reklamer

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s