Trist for fodbold

 

Jeg kan godt forstå, hvis irerne er vrede i dag.. Og jeg kan også godt forstå, hvis deres tillid til FIFA er på et meget lille sted..

 

Irland spillede i går play-off kamp mod Frankrig.. Den første – i Irland – havde franskmændene vundet 1-0, så det så svært ud for irerne.. Men takket være en fantastisk indsats, kunne de bringe sig foran med 1-0 og holde den til den ordinære spilletid var forbi..

Nuvel, det gav resultatet 1-1.. Og eftersom at begge hold havde vundet med det samme resultatet, måtte der overtid til, så det kom der.. Og der kom katastrofen (i hvert fald set med irernes og mine øjne): Frankrig fik frispark, det blev taget, men en af de franske spillere stod i offside.. Det blev dog “overset” af linjevogteren, så bolden kunne få lov til at fortsætte op til Henry, som stopper bolden med hånden og spiller den videre ind på midten, hvilket OGSÅ blev “overset” af linjevogteren.. Frankrig scorede efterfølgende og kan nu – jeg har svært ved at sige fortjent – til VM til sommer..

Irland føler nu, at FIFA har fået det som de ville.. Ikke nok med denne episode, irerne fik også underkendt et straffe undervejs i kampen, ligesom at stuntet med at seede play-off kampene, vækkede stor forundring..

 

Spørgsmålet er om de har ret.. Har FIFA ønsket at give de store hold al den hjælp man kunne give dem, uden at det blev for tydeligt eller er det et tilfælde?

 

Se målet her:

Le Hand of God Thierry Henry

Og læs mere om det her:

“Irere raser over Henrys hånd”

“Irland: Vi måtte ikke komme med til VM”

 

Og her er de 32 VM-hold:

“Her er de 32 VM-hold”

 

Mvh

 

 

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s