Topmålet af hykleri?

Har I hørt om Comedy Central? Det er dem, der sender South Park – altså ikke skaberne af South Park selv, men selskabet der har rettighederne til serien..

Husker I South Park og Muhammad? Comedy Central gjorde ellers deres, for at I ikke skulle huske det.. De har bl.a. censuret afsnit, hvor Muhammad skulle have været med, fordi CC ikke ville fornærme muslimer.. Og de har også, ganske nyligt, helt afvist at sende afsnit, efter at en ekstremistisk muslimsk gruppe i New York, truede skaberne af South Park..

Comedy Central tager den slags meget alvorligt, både det med deres ansattes sikkerhed, samt ikke at fornærme andre..

Eller gør de?

Lad mig præsentere: I.S.R.A.E.L. ATTACK: Robotten der kan gøre det, som den stupide “Jew Producer” ikke kunne, nemlig at slå karaktererne i Drawn Together-serien ihjel, og på vejen slagte så mange børn som muligt..

Nej, det er ikke en dårlig forsinket aprilsnar.. Det er heller ikke en ny serie, der forsøger at latterliggøre antisemitisme.. Det er CCs nye spil, hvor du kan spille dræberrobotten ISRAEL..

Jeg må indrømme at jeg sidder lidt forvirret tilbage.. Jaok, ikke kun forvirret, men også meget vred, men det til side.. Hvad sker der for CC? Hvad skal man helt præcis tænke om et sådant initiativ, så kort tid efter, at de ikke turde vise et afsnit af South Park fordi Muhammad MÅSKE var gemt inde i et bjørnekostume (det var han, det var julemanden)..

Personligt giver jeg ikke meget for CCs forklaringer om, at de ikke vil støde nogen, det vil de tydeligvis.. Det virker mest af alt som om at de er nogle hykleriske kujoner, der godt tør gå meget lang for at udstille folk, som de ved ikke kunne finde på at skade dem..

Tyndt Comedy Central..

Reklamer

One thought on “Topmålet af hykleri?

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s