Opdatering på tragedien i morges

Der er kommet flere nyheder, billeder og videoer i løbet af dagen.. Her er en liste over dem:

“Video shows Flotilla Extremists’ Incitement”

“Oversigt over nyheder relateret til tragedien”

“Netanyahu: Flotilla raid was in self defence”

“Israeli lawyers: Raid violates International Law”

“Navy escorts flotilla ships to Asdod”

“Navy Comandoes: They came for war”

“Israel will drown in blood”

Her er en video hvor man ser aktivister angribe de israelske soldater, inden de overhovedet når at komme ned på dækket.. Dette modbeviser vidst påstanden om, at soldaterne bare begyndte at skyde vildt omkring sig uden grund, da de landede på dækket.. Man ser bl.a. en soldat blive smidt ned fra dækket (han er blevet indlagt med alvorlige skader), ligesom man ser tre-fire aktivister stå og tæske løs på en soldat, der ligger ned.. Fredsaktivister?

Det bliver også interessant at se, hvilken rolle Tyrkiet har i alt dette.. De påstår, at de undersøgte aktivisterne for våben, inden de gik ombord, så hvis der virkeligt er våben ombord, så har Tyrkiet et forklaringsproblem, især set i lyset af, hvor aggressive de er i deres retorik lige nu..

Mvh

Reklamer

One thought on “Opdatering på tragedien i morges

  1. Det er også lykkes mig, at finde nogle videoer på egen hjemmeside.
    Jeg skyder på, at sandheden er hønen og ægget. Det undredede mig at høre i TV, at blokaden var lovlig og et andet sted har jeg hørt, at det er en aftale mellem Israel & PLO. I det tilfælde, at blokaden er lovlig, så er det første skridt vel bådenes hensigter, der er det ulovlige. Omvendt, at hvis blokaden er ulovlig er det første skridt måske soldaternes ankomst, men det retfærdiggører ikke overfald på dem, som din video viser. Det er ingen begrundelse for at at tæve nogen. Soldaternes hensigter var fredelige, altså boarding af passagerer, men omvendt har aktivisternes hensigter også været fredelige, så noget er gået helt galt. Men synet af en soldat har fået aktivisternes hjerne til at gå fra fredelige hensigter til lynchning. Har du set denne video? Ikke alle aktivister er verbalt fredelige…

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s