Dræbt af hvad, tåregas eller kræft?

Forleden kunne nyhedsmedierne meddele, at en palæstinensisk demonstrant, Jawaher Abu Rahma, var blevet dræbt under en demonstration ved Bilin (en by der traditionelt lægger sted til en fast ugentlig demonstration, hvor journalister fra hele verden, kan få en masse “gode” billeder at tage med hjem).. Tilsyneladende, skulle hun være dræbt af at have indåndet en uhensigtsmæssig stor portion tåregas, hvilket IDF var skyld..

Ynet News

Nu viser det sig, at Jawaher muligvis allerede havde været indlagt på et hospital i Ramallah, ti dage før demonstrationen og derfor ikke havde været til demonstrationen..

Israel National News

Nu går slagets gang så på internettet: Lyver IDF eller lyver Palæstinenserne (og deres sympatisører).. Her er to eksempler:

Muqata

MondoWeis

Så må vi jo bare vente på resultatet, som sikkert ikke vil blive accepteret af den side, som mener at resultatet skulle være et andet..

Anyway, hvad jeg hæfter mig ved, er at verdenssamfundet (ja, det er dig, mig og alle de andre) endnu engang dømmer, for så at lade Israel bevise (eller forsøge at bevise) sin uskyld.. Ikke noget med at være “uskyldig til det modsatte er bevist”, nope, man er ganske tilfreds med at sige, at hvis der er en anklage mod Israel (eller her, IDF), så må den være sand, indtil Israel har bevist det modsatte.. Vi så det også med Gaza-flotillen, hvor danske politikere, som ellers burde være med til at lægge lidt ro på og ikke piske en stemning op, som ikke vil hjælpe noget, med det samme erklærede, at Israel var “skyldig i brud på menneskerettigheder”.. Og det før én eneste undersøgelse var foretaget..

Er det virkelig sådan vi ønsker, at ting skal være? At folk er skyldige til det modsatte er bevist?

Hav en god dag..

Reklamer

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s