Og mere Israel (samt det hysteri navnet alene fører med sig)..

 

For ikke så lang tid siden, kunne egyptiske kilder meddele, at Israel har hvervet hajer i forsøget på at overtage verdensherredømmet.. Man mente, at de hajangreb der blev foretaget på turister i Egypten, ikke kunne være andet end et resultat af Mossads forsøg på at skade egyptisk turisme.. Nu er er flere beviser på Israels kyniske misbrug af dyreverden: Saudi Arabien har fanget en mossad-agent i form af en grib.. Nemlig ja, selv gribbene arbejder for Israel (hvilket jo er meget passende, eftersom vi jo alle ved, at jøder er “penge-gribbe”)..

 

Vi, her på redaktionen, har forsøgt at få udtalelser fra henholdsvis Mossad, saudi-arabiske kilder, samt en talsmand for gribbe over hele verden, men ingen havde lyst til at give kommentarer.. Men jeg er blevet fortalt, at gribbenes talsmand stirrede på vores repræsentant på en meget indforstået måde, så vi er ikke i tvivl om, at vi fremover vil se gribbe over hele verden i pro-israelske operationer..

 

Mvh

2 thoughts on “Og mere Israel (samt det hysteri navnet alene fører med sig)..

    1. De fandt en ring på dens ene ben, hvor der stod “Tel Aviv university”.. De har vidst endnu ikke fået den åbnet, så de kunne få adgang til alt de avancerede udstyr, som kun Israel har:oP

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s