“Israel bedriver folkedrab og etnisk udrensing!”

 

Jeg fik lige lyst til at punktere en myte, nemlig myten om at Israel laver folkedrab og etnisk udrensning på palæstinenserne..

 

I følge Central Bureau of Statistic, var der ca. 6,9 millioner israelere i 2005.. Af dem var 80,5 % klassificeret som “Jews and others”, hvor jøder udgjorde 94,7 % af den gruppe, hvilket vil sige, at den jødiske befolkning udgjorde ca. 5,26 millioner.. Araberne, som indbefatter både palæstinensiske arabere (muslimer, som kristne) og drusere, udgjorde 19,5 %, hvilket er ca. 1,345 millioner.. Af dem, var 82,6% palæstinensiske muslimer (hvilket svarer til ca. 1,11 millioner), 8,7% palæstinensiske kristne (hvilket svarer til ca. 117.000) og 8,4% var drusere (hvilket svarer til ca. 113.000)..

Man kunne forvente, at hvis Israel stod bag folkedrab og etniske udrensninger af araberne, så ville tallene i dag vise, at der er langt færre arabere i Israel..

Overraskende nok, så er det lige omvendt.. Ved opgørelsen til indgangen til 2010, var Israel oppe på ca. 7,6 millioner indbyggere, en stigning på ca. 10%.. Af dem udgør “Jews and others” 79,7% (altså en lavere procentdel end 2005), af hvilke jøder udgør 94,8% (jøderne er vokset som gruppe, af “Jews and others”, hvilket vil sige, at af “Jews and others” fylder “Jews” mere og “others” mindre).. Det betyder, at der ved indgangen til 2010 var ca. 5,742 millioner jøder.. Altså en stigning af lidt over en halv million jøder..

Araberne, stadig indbefattet drusere og kristne, såvel som muslimer, udgjorde 20,3%, hvilket virker mystisk.. Det vil sige, at araberne, som gruppe, var vokset i forhold til resten af den israelske befolkning.. Af de 20,3%, hvilket svarer til ca. 1,543 millioner, var 83,8% palæstinensiske muslimer (hvilket svarer til ca. 1,3 millioner), 7,9% palæstinensiske kristne (hvilket svarer til ca. 121.900) og 8,2% drusere (hvilket svarer til ca. 126.500)..

Så altså er antallet af palæstinensiske muslimer vokset med knap 200.000.. Antallet af palæstinensiske kristne er vokset med knap 5.000.. Og antallet af drusere er vokset med ca. 13.500..

 

Yderligere kan man erfare, at antallet af muslimer i Israel, er steget med 103% i perioden 1990 – 2010, fra 634.000 i 1990 til 1.287.000 i 2010..

 

Det virker mystisk, hvis det vitterligt passer, at Israel bedriver folkedrab og etnisk udrensning.. I så fald, så gør Israel et rigtig dårlig job.. Jeg vil dog mene, at dette modbeviser de tåbelige påstande om, at Israel er ude på at udrydde palæstinenserne..

 

Men vent.. Så er der sikkert dem der vil sige, at det kun er i territorierne (Gaza og Vestbredden), men også dér er der en stigning, hvilket kan ses ud fra den tredje kilde forneden, omend det kun er antallet af muslimer der er steget (103,6%), fra 2.111.000 i 1990 til 4.298.000 i 2010.. Så altså heller ikke her kan der være tale om “folkedrab” og “etniske udrensninger”..

 

Dette fører mig til konklusionen, at nogle folk derude, er så forblændede af had til Israel, at de ikke viger tilbage for at lyve og påstå ting, som ikke er sande, alene for at sprede deres had til landet.. Igen, Israel er IKKE perfekt, ingen har påstået det, men hvis/når man skal rette kritik mod Israel, så kritiser dog noget reelt, i stedet for at finde på alle mulige ting, som ikke har hold i virkeligheden..

 

Mvh

 

Kilder:

ICBS 2005

ICBS 2010

CNN – World Muslim Population

 

 

3 thoughts on ““Israel bedriver folkedrab og etnisk udrensing!”

 1. Du har vel fat i den lange ende. Spørgsmål er hvad der er roden i den moderne anti-zionisme og anti-semitisme. Min egen analyse, der prøver at gå under alle dine eksempler, sporer sig ind på, at det er venstrefløjen, der har fortolket Israel forkert, fordi israel ses – af fjender – som sidste skud på stammen af hvid imperialisme og kolonialpolitik for deres indflydelse i mellemøsten nu da kolonier blev afviklet.

  Men jeg har prøvet at beskrive fænomenet og genoptrykker det idag

  http://semit.wordpress.com/2011/01/28/er-marxismen-imod-den-hvide-mand/

  For roden til dine eksempler er den, der skal findes og bekæmpes – for ellers bliver det bare ved. Roden er efter mine analyser racisme. Ikke over for jøder – men over den hvide mand! Ellers læs min analyse og se om det giver genklang.

  Racismen over for den hvide mand (israel er grundlagt af hvide, men er idag blandet) bunder igen i 16-1900 tallets kolonialpolitik fra den hvide mand, der groft udnyttede andre, og derfor er den hvide mand sat i skammekrogen af de venstreorienterede og især MARX. Imidlertid har de farvede også været kolonialister og ført imperialistiske krige, især kina og japan. Men det er kun den hvide mand, marxister kritiserer, også med rette forresten, men den er kun dem med hvid hud, de interesserer dig for (israel, sydafrika, usa, eu) og ikke mørkhuder, rødhuder eller gulhuder, og det er racistisk at man alene fokuserer på de hvides overgreb.

  Det mest venstreorienterede du kan finde på dansk er snylterstaten.dk og på et tidspunkt dukker israel-historien op og den forklarer bunden i moderne anti-zionisme, nemlig at israel er en hvid, imperialistisk stat grundlagt for at sikre vesten et brohoved i mellemøsten. Men det er anti-zionismens version. Grundlæggerne af Israel har en anden ideologi, nemlig at være et hjemsted for et etnicitet, der forfølges, diskrimineres, forskelsbehandles og sættes uden for samfundet op gennem middelalderen. Og derfor er israel også en anti-racistisk triumf, da det er dem, der har vist racismen mod jøder baghjul. Venstrefløjen burde juble. Og de arbejder også på kurdistan, der er nogenlunde den samme historie blot med udgangspunkt i mellemøstem og ikke i Europa.

  1. Hej Semit:o)

   Jeg er ikke uenig med dig, men jeg har “bare” fokuseret mere på de myter og påstande der florerer om Israel..

   Jeg baserer den moderne antizionisme/antisemitisme på Sovjets og kommunismens fremstilling af Israel i forhold til Vesten.. Det er en lidt længere udredning, som jeg nok skal komme ind på senere.. Et godt emne at skrive om, for i øvrigt:o)

   Mvh

 2. “Folkmord och etnisk rensning”!!!!! Demokrati tillåter alla dumma munnar att säga något. Prutt…prutt…prutt! Studera Islams expansion mellan 632-732 från 3,1 miljoner kvadrat kilometer (Arabiska Halvön) till 12 miljoner kvadrat kilometer!

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s