Er det den tredje intifada? Er de klar til hvad der vil komme?

 

For halvanden uge siden begik terrorister fra Al-Aqsabrigaden (en del af Fatah) et brutalt mord på familien Fogel, bl.a. deres tre måneder gamle baby.. For et par dage siden sendte Hamas 50 motergranater ind i Israel, tidligere i dag sendte Islamisk Jihad to Grad-raketter ind i Be’er Shevah og for kort tid siden sprang en selvmordsbomber sig selv i luften i Jerusalem..

Læg mærke til det.. Israel vil blive anklaget for hvad der vil komme, på trods af at disse angreb kom fra den anden side.. Det er trist at det skal ske igen og det er trist at det vil ramme uskyldige mennesker på begge sider..

2 thoughts on “Er det den tredje intifada? Er de klar til hvad der vil komme?

  1. Og facebook lukker “assimiler Søren Pind”-gruppen, men den grupper der opfordrer til en ny intifada stiger støt og har nu over 237000 medlemmer…

    Tja, måske er det ved at ske? Jeg læste på ynet igår: Abu Ahmad, a spokesman for the al-Quds Brigades, said the terror group’s response will come “soon” and will be “different.”

    fra: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4046317,00.html

  2. Denne optrapning af krig fra Gaza kan godt føre til CAST LEAD 2 og hvem får balladen? Det gør Israel. For at undgå CAST LEAD 2 kan man prøve at undgå at Gaza i det hele taget har våben, hvilket i sidste ende er til deres egen fordel. Men de prøver at skaffe våben. Senest blev VICTORIA bordet med ca 50 tons våben. Altså nok til at starte en mindre krig.

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s